Resumé

Daiwa Söder Custom Predator Trolling Convector Combo er vores egen utroligt prisvenlige trollingstang sammen med de populære og holdbare Okuma Convector-hjul. En uovertruffen kombination, når det gælder ydeevne og værdi for pengene!

Produktinformation

Kombinationen leveres også med Sufix Advance 300 m gul 0,45 mm 18,1 kg line. Sufix Advance Monofilament er en kombination af HMPE og Hyper Copolymer, der giver overlegen slidstyrke, lav strækbarhed og hidtil uset følsomhed.

Okuma Convector LC CV
Convector Line Counter er et hjul til agnkast, trolling og havfiskeri, og det er en linespreder og et tællerhjul, der er et must i mange fiskesituationer.

På havet kan du hurtigt se, hvilken dybde den forrige fisk tog, og når du trollingfisker, har du fuld kontrol over, hvor langt bagved du har dine agn. Udstyret med et kraftigt og følsomt bremsesystem, der er let at finjustere via stjernehjulet.

Daiwa Söder Custom Predator Trolling 8'6'', 20-30lbs 2sec
Designet primært til trolling efter gedde og laks i Østersøen, men fungerer også perfekt til float trolling og trolling efter store sandart.

En robust, men også tilgivende klinge med en farvet spids, der gør det nemt at se agnens fremdrift og registrere bid. Også udstyret med en krydsspids, så den sidder perfekt i stangholderen.

Det forreste håndtag er designet til at give et perfekt greb, når du driller fisk. Baghåndtaget er lidt længere end mange andre trollingstænger, hvilket betyder, at du nemt kan placere baghåndtaget under armhulen, hvilket vi mener gør drilling meget mere behagelig og bedre, især når fiskene begynder at nærme sig båden.

Vi er meget stolte af denne stang, og hvis du er på udkig efter en trollingstang til store rovdyr, tror vi virkelig, at du vil kunne lide den!

- Længde: 8'6'' (259 cm)
- Transportlængde: 134,5 cm
- Længde på bageste håndtag: 40 cm
- 2-delt
- Vægt: 296g
Vis mere Vis mindre

Specifikationer

Relaterede rapporter og vejledninger

There are currently no blogs connected to this article.

Kundeanmeldelser

Læs alle anmeldelser Luk
Ingen anmeldelser endnu.
Gem

Tilhører serien:

Se hele serien