Resumé

Shimano Speedmaster XTD 14000 - er et fantastisk karpehjul med lang rækkevidde, der giver bemærkelsesværdig værdi. Det indeholder gear og teknologi til lange kast, som er taget direkte fra dyrere og førende SHIMANO-modeller, og den diskrete "stealth"-finish passer perfekt til alle Tribal TX-karpestænger.

Produktinformation

Hvis du vil have en fantastisk kombination af værdi, kvalitet og ydeevne, vil du straks blive tiltrukket af Speedmaster XTD. Speedmaster kombinerer den samme G Free Body-silhuet som mange af SHIMANOs langtrækkende hjul med et underspillet stealth-udseende og er visuelt fantastisk. Og i brug skuffer den heller ikke. Speedmaster giver dig ikke kun mulighed for at kaste længere, den nye gearing og teknologi giver dig også den styrke, der skal til for at fange de største fisk med lethed.  Et godt valg for lystfiskere på alle niveauer.

Det er virkelig svært at sætte en finger på Speedmaster. Den har arvet mange af de bedste funktioner fra de førende SHIMANO-hjul i den lange række. Super Slow 5-linjers oscillation bruges på alle langdistancehjul helt op til Power Aero-prispunktet, ligesom G Free Body, Parallel Body, Rigid Cast og en koldsmedet aluminium AR-C-spole. Du får endda et sæt spolereducerere, der gør spolingen mere omkostningseffektiv. Og når det kommer til at spille fisk, optimerer kombinationen af HAGANE Gear og SILENT DRIVE-teknologi viklingseffektiviteten, og Instant Drag muliggør superhurtig justering af trækspændingen for at kontrollere fiskene med minimalt besvær. Men det mest imponerende er måske, at mens Speedmaster bevarer troværdigheden fra sine dyrere fætre, giver den bemærkelsesværdig meget for pengene.
  • Hagane
  • Hagane Gear
  • Rigid Cast
  • Silentdrive
  • G Free Body
  • Parellel Body
  • AR-C Spool
  • Ci4+
Vis mere Vis mindre

Specifikationer

Gear ratio: 4.3:1
Line Capacity: 550m-0.35mm/400m-0.40mm/300m-0.45mm
Line intake: 103 cm
Maks bremse: 20
Spolstørrelse: XTD 14000
Vægt: 590 g

Relaterede rapporter og vejledninger

There are currently no blogs connected to this article.

Kundeanmeldelser

Læs alle anmeldelser Luk
Ingen anmeldelser endnu.
Gem

Tilhører serien:

Se hele serien