Resumé

Ultegra XTE og XSE er baseret på Shimanos bedst sælgende modeller og er indstillet på at omdefinere markedet for mellempris og lang række hjul.

Produktinformation

Indeholder mange af Shimanos førende ‘lange cast’ teknologier, i slanke monokromatiske kroppe overstiger disse hjul forventningerne og er klar til at blive bestsellere i hele Europa.

Kun Shimano har Super Slow Oscillation, hvilket er grund nok til at du køber Ultegra XTE og XSE. Men overvej alle de andre teknologier, der er indeholdt i disse langrækkende superstjerner, og de er umulige at ignorere. Ikke alene vil disse hjul gøre dig i stand til at kaste længere, de vil også spille fisk bedre, holde længere og se godt ud på den stang, du parrer dem med.

Hvis du er karpefisker og foretrækker mørk ‘stealth-lignende’ farver går til XTE, hvis du er en surfcaster, eller foretrækker lysere farver, er ‘sølv’ XSE bør være dit valg. Uanset hvad du vælger, kan du være sikker på, at du har truffet en god beslutning. Skjult inde i den lette, stive CI4+ krop på Ultegra er et udvalg af Shimanos mest avancerede teknologi. HAGANE Gear og X-SHIP kombineres med Infinity Drive og Silent Drive for at levere en fantastisk glathed og letvægtsrotation. Lad dig dog ikke narre. Sæt Ultegra under pres, og den vil producere al den kraft, du har brug for, og mere. Og mens den interne konstruktion er et kunstværk, er det casting-ydelsen, du vil købe denne rulle for.

Super Slow 5 Oscillation genererer en forbløffende glat linjelægning, der har vist sig at reducere friktion og øge støbepotentialet. Men der er andre funktioner, der også bidrager. Rigid Cast reducerer spolens afbøjning i udgivelsesøjeblikket under et kast, og Parallel Body sender linen i den perfekte vinkel mod den første guide.

Og da ledningen flyder over læben på aluminiums AR-C-spolen, ‘spoler den ned’ at reducere friktionen. Resultatet er støbning, der aldrig er set til en så overkommelig pris.
Vis mere Vis mindre

Specifikationer

Gear ratio: 4.3:1
Kuglelejer: 4+1
Line Capacity: 0.35-550,0.40-400,0.45-300
Maks bremse: 20
Spolstørrelse: 14000
Vægt: 600 g

Relaterede rapporter og vejledninger

There are currently no blogs connected to this article.

Kundeanmeldelser

Læs alle anmeldelser Luk
Ingen anmeldelser endnu.
Gem

Tilhører serien:

Se hele serien