Resumé

Kit med beten som Team CWC valde at fiska med under inspelningen af PikeFight 2020!

Produktinformation

Kit med lokker, som Team CWC brugte i PikeFight 2020-konkurrencen!

Jonny Vobbler 13/15cm
Der er virkelig ingen grund til at sige noget om denne lokke, bortset fra at du har VIRKELIG brug for en i din agnkasse, sådan er det bare!

Fungerer, når alt andet ikke vil, og dets handling ikke kan ignoreres af gedder og vil resultere i de mest brutale bid. Det gør denne lokke til et "must have" i dit setup.

Jonny Vobbler er designet af Jonny Thofeldt og er nu fremstillet i plast af Strike Pro. Har en attraktiv vuggende handling og med sin læbe vil den gå dybere end almindelige hardbaits. Kan rykkes hjem med pauser, som efterligner adfærden hos en såret fisk, noget som gedder ikke kan modstå!

Du kan tilpasse dens dybde ved at hæve eller sænke roptip, hvis du vil have den ned. endnu dybere kan den tynges ned uden at miste sin attraktive handling.

Fås også i en mindre version i størrelse 13cm/50g til dage, hvor gedder foretrækker mindre lokkemad.

• Længde: 13/15 cm
• Vægt: 50/82g

Pig Shad 23cm
Pig Shad har en forførende rullende handling, mens hovedet vugger fra side til side. Halen padler og vrider sig i en lav hyppig hastighed. En perfekt efterligning af en skadet agnfisk, der langsomt trasker frem med sin sidste styrke!

Pig Shad har en unik profil, der ligner en fed agnfisk. Den er fremragende at bruge med jigheads eller med BFT Flexhead Pike. Med en BFT Pike Center Pin kommer den utrolige rullende handling af denne lokke virkelig til syne. Rig det til med BFT Tandem Rig og hent det langsomt over lavvandede områder. Chomp! Chomp!

• Længde: 23 cm
• Vægt: 90g

Pig Shad Junior 20cm (2-pak)
Pig Shad Jr har en forførende rullende handling, mens hovedet vugger fra side til side. Halen padler og vrider sig i en lav hyppig hastighed. En perfekt efterligning af en skadet agnfisk, der langsomt trasker frem med sin sidste styrke!

Pig Shad Jr er fremragende at bruge med BFT Flexhead Pike jighoved eller lavvandet rigget med BFT Pike Shallow Screw. Pig Shad Jr har en ukrudtsfri slot på ryggen, så prøv også at rigge den til med en Owner Beast 10/0-krog for en ukrudtsfri præsentation!

• Længde: 20 cm
• Vægt: 50 g
• 2 stk.

Pig Shad Tournament 18cm (2-pack)
Leder du efter den perfekte svømmehandling og størrelse til dit geddefiskeri? Led ikke længere!

Pig Shad Tournament er den seneste tilføjelse til Pig Shad-familien, 18 cm lang og 30 g, den har alle kvalifikationerne til at flytte enhver gedde til at slå.

Designet som et mindre geddefiskerkompliment til Pig Shad Junior, krogstyrespalten i ryggen er lavet dybere, og der er tilføjet en spalteindgang på maven, hvilket gør den ideel til turneringsfiskere!

Optimal størrelse af Owner Beast Weedless krog er 8/0. Lokken er lavet til også at passe 10/0.

• Længde: 18 cm
• Vægt: 30 g
• 2 stk
Vis mere Vis mindre

Specifikationer

Relaterede rapporter og vejledninger

There are currently no blogs connected to this article.

Kundeanmeldelser

Læs alle anmeldelser Luk
Ingen anmeldelser endnu.
Gem

Tilhører serien:

Se hele serien