Resumé

Udstyret, som Viktor Söderberg brugte, da han konkurrerede i PikeFight 2020

Produktinformation

Udstyret, som Viktor Söderberg brugte, da han konkurrerede i PikeFight 2020

Rod
Hvis du ikke kender Fate Black-serien nu, er det tid til at stifte bekendtskab. Denne bredt anerkendte serie er tilbage for at komme med endnu en dristig udtalelse. Den fortsatte arv fra følsomhed og reaktiv spline på PVG30T-emnet giver denne stang en uovertruffen følelse.

Gennem det Evolve Soft Touch-porterede hjulsæde og specialindpakkede Alconite-styr i rustfrit stål, videregiver denne stang de mest subtile fiskeintentioner ved at udnytte energien og overføre den direkte til din håndflade. Den lettere opsætning af den nye udgave forbedrer den overordnede fornemmelse, samtidig med at den bibeholder de specialjusterede tapers, som serien er kendt for.

• Japansk 30 tons PVG30T blank konstruktion
• Evolve Alconite-styre i rustfrit stål
• Evolve Soft Touch Ported Reel Seat
• Japanske EVA-greb med høj densitet
• Evolve Snaggle Tooth Hook Keeper
• CGE2 Blank Construction (Cranking)
• Evolve Snagless Hook Keeper (Cranking)

• 13 Fishing Fate Black Casting - 7'4/224cm, XH, 40-120g, 2stk
• 13 Fishing Fate Black Casting - 8'6/259cm, XH, 40-130g, 2stk

Hjul
De 13 Fishing Concept A3 Gen 2 er dybspole , kraftige lavprofilstøberuller. Designet med fokus på kraft og holdbarhed, Concept A3 Generation 2 er bygget til at hjælpe dig med at fange trofæfisk på store agn.

Den nye generation af Concept A3-hjul har en HD-aluminiumsramme med Ocean Armor 2-behandlingsproces for ekstrem korrosionsbestandighed, så saltvands- og flodmundingsfiskere kan være sikre på, at rullen vil holde til misbrug af salt. Spolens kraft kommer fra HAM Gearing af hærdet messing med japansk Hamai-præcision.

Hjulens Carbon Bull Drag System pakker også hele 40 pund træk, mere end nok til at trække din næste trofæfisk ind.

Yderligere funktioner inkluderer Alert Drag, Arrowhead Line Guide, KeepR Integrated Hook Keeper og Beetle Wing Rapid Access sidebelægningssystem. Hjulet kommer også med både et enkelt krafthåndtag og et dobbelt pagajhåndtag, der nemt kan udskiftes, så det passer til forholdene og lystfiskerens præferencer.

Samlet set er dette hjul det perfekte valg til at kaste store lokkemad i både saltvand og ferskvand til store gamefish som gedde, musky, striper, tyr rødfisk, påfuglebass og tocifret trofæ largemouth.

Tilgængelig i 5.5:1, 6.3:1 og 8.1:1

Line
Sufix 131 G-Core bringer flettede linjer til en nyt niveau! Uovertrufne egenskaber med hensyn til knudemodstand og kasteevne, for eksempel.

Sufix 131 Braid-linjen består af 12 bundter af HMPE-fiber flettet rundt om en Gore Performance Braid-kerne. Over en tomme krydser fibrene 60 gange. På grund af sin struktur er Sufix 131 Braid mere afrundet, fast og stram, dvs. har bedre egenskaber, end nogen anden 12- eller 16-flettet line.

Den afrundede line glider gennem styrene med mindre friktion , hvilket betyder mere præcis støbning og giver ekstra rækkevidde, når du har brug for det. Den afrundede har også mindre modstand i vandet. Jo flere fibre linjen indeholder, jo mere glat er dens struktur. For eksempel er pålideligheden i en knudret såvel som lige linje forbedret.

Den stramme fletning forhindrer også kernen i at samle vand, hvilket ville ændre linjens karakteristika. Den stramme fletning er også holdbar og Gore-kernen forhindrer HMPE-fibrene i at skære hinanden under belastning.

Styrke:
• 0,330 - 18,15 kg
• 0,405 - 27,22 kg
Vis mere Vis mindre

Specifikationer

Relaterede rapporter og vejledninger

There are currently no blogs connected to this article.

Kundeanmeldelser

Læs alle anmeldelser Luk
Ingen anmeldelser endnu.
Gem

Tilhører serien:

Se hele serien