Resumé

Waterwolf 2.0 1080K är en undervandskamera med högupplöst optagelse i 1080p, stabil konstruktion og indbygget mikrofon. Filma coola hugg i förbättrad HD-kvalitet med den opdaterede version af Waterwolf!

Produktinformation

Water Wolf-kameraerne har udløst en revolution i forståelsen af, hvordan fisk opfører sig og reagerer på den agn og lokker, vi præsenterer dem for. Nu er Water Wolf-kameraerne bedre end nogensinde - med en række forbedringer, der gør Water Wolf-kameraet endnu mere alsidigt.

Vandtæt ned til 100 meter, hvilket betyder, at det kan bruges til ekstreme dybe- havfiskeri. Mere stødfast. Udstyret med en 100% batteriopladningsmærkeindikator. Udsmykket i en CamoTech Green Housing-farve. Bruges til trolling, casting, float- eller karpefiskeri. Unikt designet og konstrueret i Danmark. Super anti-wobbling-hentning og op til 3,5 timers optagelse.
  • Fuld HD 1080P-video
  • Automatisk hvidbalance
  • Fremragende ydeevne ved svagt lys
  • li>
  • Vandtæt ned til 100 meter
  • Høj stødmodstand
  • Perfekt til både trolling og støbning
  • Designet og konstrueret i Danmark
  • < li>Super anti-wobbling apport
  • Op til 3,5 timers optagelse

100 m vandtæt
Uanset om det er rovfisk , monsterkarper eller endda saltvandsarter, med en vandtæt vurdering på op til 100 m, kan Water Wolf hjælpe dig med at optage fantastiske optagelser på en lang række fiskedybder.

MicroSD-kortoptagelse< /strong>
The Water Wolf er kompatibel med Micro SD-kort i størrelser fra 2 GB til 128 GB. Optagelser, der er optaget på Micro SD-kortet, er kompatible med både Windows-pc'er og Mac'er.

3,5 timers optagelse
Gå aldrig glip af et forbløffende øjeblik takket være den lange- holdbart batteri – opnå op til tre og en halv times optagetid på en enkelt opladning.

Genopladeligt Li-On-batteri
Sørg for, at du altid er klar til at få fat i fantastiske optagelser på farten takket være den højhastigheds USB 2.0-opladningsport. Hurtigt og nemt oplade kameraet fra enhver USB-strømkilde.

Lav Lux
Karten af undervandsvideooptagelser betyder ofte dårlige lysforhold. Det er ikke et problem for Water Wolf med sin Low Lux-teknologi, som tilbyder enestående ydeevne under de mest mørke forhold.

120 x 90 vidvinkel
En super vidvinkelobjektiv betyder, at du ikke vil gå glip af et eneste sekund af handlingen – få alt hvad der sker omkring din lokkemad eller lokke på kameraet. Ikke flere overraskelser.

AWB: Automatisk hvidbalance
Optagelser ser altid godt ud med naturlige og nøjagtige farver takket være den indbyggede automatiske hvidbalance (AWB). Det gør også optagelse lettere, da der er færre indstillinger at justere – bare tænd den, smid den ud og gå.

Farveoptagelse
Fang den sande skønhed af den fisk, du begærer, med højkvalitets optagelser i fuld farve der ser godt ud selv under dårlige lysforhold.

HD: 1080p
Hver bid, hver gang, hver fisk, der kommer ind i din svømmetur – du kan se det hele i skarpe, skarpe detaljer takket være de high-definition 1080p-optagelser, som kameraet genererer.

Indbygget mikrofon
Det er ikke kun episk billeder, som Water Wolf fanger, men også dramatisk lyd takket være en indbygget mikrofon, der hjælper med at gøre dine videoklip til et mesterværk.
Vis mere Vis mindre

Specifikationer

Vægt: 65 g

Relaterede rapporter og vejledninger

There are currently no blogs connected to this article.

Kundeanmeldelser

Læs alle anmeldelser Luk
Ingen anmeldelser endnu.
Gem

Tilhører serien:

Se hele serien