Fiskedragter

Det bedste tøj til dit fiskeri! Godt fisketøj er essentielt for os lystfiskere. Hvis du klæder dig lige ved søen, er oplevelsen så meget bedre, og det er værd at investere i vind & vandtætte tøj. Det bedste du kan få er Gore-Tex, men hvis det smager godt, koster det. Vi har en fantastisk blanding af fisketøj, der passer til alle budgetter og lagertøj, som vi selv har testet og ved holder stand, men hvis du vil være 100 % sikker på at forblive tør i al slags vejr, så er Gore-Tex eller Galon vejen at gå .

Vandsøjle er angivet i millimeter og betyder det vandtryk, som materialet kan modstå på højre side, inden vandet trænger gennem tøjet. Dette er testet i laboratorier efter internationale testmetoder. Vandsøjle er et mål for, hvor vandtæt en beklædningsgenstand er og fortæller dig, hvor meget vandtryk en beklædningsgenstand kan tåle, før vandet trænger ind, og du bliver våd.

Til hverdagsbrug i let regn er en vandsøjle på 5 stk. 000 mm er ofte nok til at holde dig tør. Det er dog almindeligt at angive 10.000 mm vandsøjle som minimumsgrænse for, hvornår en beklædningsgenstand er fuldstændig vandtæt. Det meste fisketøj i intervallet 1500-2000 SEK har en vandsøjle på 8000 mm. Vandtætheden af Gore-Tex® tøj varierer, men alt tøj er langt over grænsen for, hvad der tæller som vandtæt. På de mest avancerede beklædningsgenstande, Gore-Tex® selv siger, at vandsøjlen er mindst 28 000 mm, idet man husker på, at man bare ved at sidde ned, knæle osv. skaber et højere tryk, der kan overstige beklædningens klassificering, hvilket tillader vand at trænge ind. Det betyder ikke, at den pågældende beklædningsgenstand er defekt, bare at du har overskredet tøjets vurdering.

Tøv ikke med at ringe, maile eller komme ind i butikken for at få den hjælp, du har brug for at være tilfreds og have tøj, du kan have på og nyde i mange år fremover.
Vis mere Vis mindre
Kategorier
Filter
Produkter
ProLogic Max5 Comfort Thermo Suit 2pcs
Superdeal
29%
DAM Xtherm Winter Suit
Superdeal
33%
889.01 DKK
1319 DKK
Prologic Bank Bound 3-Season Camo Set
Superdeal
19%
Savage Gear WP Performance Jacket & Bibs
Pakkepris
11%
DAM Camovision Thermo Suit 2pcs, Black/Grey
Spring Deals 3 april
10%
Savage Gear WP Performance Klädset
Pakkepris
11%
Grundéns Full Share Fishing Suit
Nyhed
Grundéns Deal 7 april
28%
Grundéns Downrigger Buoy X Suit
Pakkepris
10%
5455.44 DKK
6061.60 DKK
Shimano Dryshield Basic Suit Blue
Superdeal
25%
Westin W4 Winter Suit Extreme Steel Grey
Spring Deals 3 april
10%
Savage Gear Black Savage Suit
Pakkepris
9%
1389 DKK
1529 DKK
ProLogic HighGrade Thermo Suit
Spring Deals 3 april
10%
998.10 DKK
1109 DKK
Savage Gear Thermo Guard 3-Piece Suit Charcoal Grey Melange
Spring Deals 3 april
10%
Prologic Highgrade RealTree Thermo Suit
Spring Deals 3 april
10%
Grundéns Transmit Klädset
Pakkepris
2%