Fiskedragter

Det bedste tøj til dit fiskeri! Godt fisketøj er essentielt for os lystfiskere. Hvis du klæder dig lige ved søen, er oplevelsen så meget bedre, og det er værd at investere i vind & vandtætte tøj. Det bedste du kan få er Gore-Tex, men hvis det smager godt, koster det. Vi har en fantastisk blanding af fisketøj, der passer til alle budgetter og lagertøj, som vi selv har testet og ved holder stand, men hvis du vil være 100 % sikker på at forblive tør i al slags vejr, så er Gore-Tex eller Galon vejen at gå .

Vandsøjle er angivet i millimeter og betyder det vandtryk, som materialet kan modstå på højre side, inden vandet trænger gennem tøjet. Dette er testet i laboratorier efter internationale testmetoder. Vandsøjle er et mål for, hvor vandtæt en beklædningsgenstand er og fortæller dig, hvor meget vandtryk en beklædningsgenstand kan tåle, før vandet trænger ind, og du bliver våd.

Til hverdagsbrug i let regn er en vandsøjle på 5 stk. 000 mm er ofte nok til at holde dig tør. Det er dog almindeligt at angive 10.000 mm vandsøjle som minimumsgrænse for, hvornår en beklædningsgenstand er fuldstændig vandtæt. Det meste fisketøj i intervallet 1500-2000 SEK har en vandsøjle på 8000 mm. Vandtætheden af Gore-Tex® tøj varierer, men alt tøj er langt over grænsen for, hvad der tæller som vandtæt. På de mest avancerede beklædningsgenstande, Gore-Tex® selv siger, at vandsøjlen er mindst 28 000 mm, idet man husker på, at man bare ved at sidde ned, knæle osv. skaber et højere tryk, der kan overstige beklædningens klassificering, hvilket tillader vand at trænge ind. Det betyder ikke, at den pågældende beklædningsgenstand er defekt, bare at du har overskredet tøjets vurdering.

Tøv ikke med at ringe, maile eller komme ind i butikken for at få den hjælp, du har brug for at være tilfreds og have tøj, du kan have på og nyde i mange år fremover.
Vis mere Vis mindre
Kategorier
Filter
Produkter